Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

ΠΡΟΣ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ», ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2006

Κύριε,

Σας ενημερώνω ότι η εφημερίδα των Αθηνών «ΤΟ ΒΗΜΑ» αναφέρεται (στο σημερινό της φύλλο) σε «λίστα των μασόνων» με «ονόματα 244 επιφανών ελευθεροτεκτόνων από το 1800 ως το 1950 όπως καταγράφονται στην ιστοσελίδα της Στοάς». Μεταξύ των ονομάτων αναφέρονται δικτάτορες, αλλά και αντίχριστοι (όπως ο Καζαντζάκης) αναφέρεται και ο παππούς σας, ο Γεώργιος B΄, με την επεξήγηση ότι μυήθηκε στην Αγγλία!.. 

Αυτό, μου θύμισε και τον πατέρα σας Παύλο, που απέσυρε κάποιο διάταγμα υπέρ των μασόνων που (κατά λάθος όπως δικαιολογήθηκε) είχε υπογράψει, και που το απέσυρε, μετά από διαμαρτυρία του (στρατιωτικού ιερέα τότε) π. Αυγουστίνου Καντιώτη που σε επίσημη τελετή σε θ. λειτουργία και σε στρατιωτικό ναό διέκοψε διαμαρτυρόμενος το «πολυχρόνιο» των βασιλέων!!!..

Αν με τον Παύλο ήταν λάθος, και αποκαταστάθηκε, μήπως πιθανόν λάθος (πάγια δόλια τακτική των μασόνων να βαφτίζουν δικούς τους διάφορους επώνυμους μετά θάνατον) μήπως λέω είναι «λάθος εξ επίτηδες» και η κατάταξη του Γεωργίου στη λίστα των μασόνων; 

Ίσως τότε, να πρέπει να επέμβετε και να αποκαταστήσετε την αλήθεια, διότι αυτός ο λεκές δεν προσβάλει μόνο την μνήμη των προγονών σας αλλά και εσάς τον ίδιο.

Φιλικότατα,
Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

Υ.Γ.: Περιμένω, με αφορμή το δημοσίευμα αυτό, να δηλώσετε (τουλάχιστον) ότι εσείς δεν είστε μασόνος αλλά χριστιανός ορθόδοξος (με ιδιότητα δηλαδή αντίθετη με τη μασονία). Θα το κάνετε; Αν ναι, τότε εύγε σας! Αν όχι τότε σας παρακαλώ να με διαγράψετε από την λίστα των αποδεκτών των ευχετηρίων καρτών σας, λίστα στην οποία με βάλατε μετά από την αποστολή σε εσάς ενός βιβλίου μου με θέμα παρόμοιο («διαμαρτυρίας») με το παρόν γράμμα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: