Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Οι «Παπαριές» της Πόπης! Τς τς τς! Πιπέρι στο στόμα!

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ:
29 Ιουλ. 06
1. «Ξεκόλλα απ’ τον Καζαντζάκη. Τι εμμονή κι αυτή τς τς τς. Παραδέξου μου όμως ότι αυτό με τον παπά είναι παπαριά δική σου.» (Πόπη)

 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Π. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ:

Με «τοιούτου» είδους παπάδες και τις «παπαριές» τους, σεβαστή μου κυρία, είχε (όπως αποδεικνύεται) «ειδικότητα» ο Καζαντζάκης σας!

Και αποδεικνύεται αυτό από «γραπτά, που μένουν», δεδομένου ότι στραβώθηκε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ και τον ξεσκέπασε τον «άντρα», δημοσιεύοντας τις «αποκαλυπτικές» (κοινώς «ξεβράκωμα») επιστολές του, με τον αμερικανό «παπά», και τις δημοσίευσε (άλλη «παπαριά» και αυτή!), για να αποδείξει ότι ο Καζαντζάκης σας ήταν θρήσκος!!!

2. Καλημέρα σας κ. Μιχαλόπουλε, πώς είστε;». (Πόπη)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Καλά είμαι, το αυτό δε επιθυμώ και δι΄ υμάς!
Λυπάμαι όμως, που τα «ψαλτικά» μου «αντίφωνα» (απαντήσεις σε «παπαριές») σας ενοχλούν! Οφείλετε όμως να μου αναγνωρίσετε το ανιδιοτελές και το αφιλοχρήματο της «ψαλτικής» μου αυτής τάσης.

Κοιτάξτε τι γίνεται αλλού:

«Bρίσκουν θέσεις ακόμα και για... δεξιούς ψάλτες! «Eθνος» 28/7. Δεξιοί, πάσης φύσεως - από ιεροψάλτες μέχρι καθαριστές τζαμιών δημαρχιακών μεγάρων - καταλαμβάνουν σωρηδόν θέσεις απασχόλησης στους OTA με «συμβάσεις μίσθωσης έργου». Tο έργο αυτό προβάλλεται σε δήμους με αιρετό άρχοντα προσκείμενο στη NΔ, διαρκεί έναν χρόνο και αποφέρει στους αναδόχους του αμοιβές πέντε ψηφίων και μόρια προϋπηρεσίας. Oι «γαλάζιοι» δήμαρχοι, επιδιώκοντας να διευρύνουν το εκλογικό τους «πελατολόγιο», βολεύουν τους «ημέτερους» στις πιο απίθανες ειδικότητες. Kαι αν σε κάποια περίπτωση δεν βγαίνουν τα κουκιά, ανακαλύπτουν νέες, ή συμπληρώνουν τις υπάρχουσες με υπεράριθμο προσωπικό.
Στον Δήμο Π. Φαλήρου, για παράδειγμα, υπάρχει έγκριση για την πρόσληψη 73 ατόμων «με σύμβαση μίσθωσης έργου για το χρονικό διάστημα ενός έτους». Στο ΦEK 784 με ημερομηνία 30 Iουνίου 2006, εκτός των υπολοίπων, προβλέπεται η πρόσληψη ενός ιεροψάλτη. Προφανώς για να ενισχύσει το δεξιό τροπάριο της ευρύτερης περιοχής. Aντιγράφουμε την αιτιολογία της πρόσληψης και τις αμοιβές: «Iεροψάλτης. Mέσω των ειδικών προσόντων της ειδικότητάς του θα καλύψει τις ανάγκες του δήμου που άπτονται αυτής. Tο συνολικό ποσό αμοιβής για τον ιεροψάλτη θα ανέρχεται στο ποσό των 12.365 ευρώ». Δηλαδή μηνιαίως κάτι παραπάνω από 1.030 ευρώ. Kαθόλου άσχημα για να λιβανίζει τη... Δεξιά του Kυρίου».

Smile

http://forums.pathfinder.gr/Culture_Communities/Philosophy/thread.html?thread=38667&id=39952

Δεν υπάρχουν σχόλια: